71

Разкопаха ремонтираната ул. „Порто Лагос” в Кършияка СНИМКИ

Ул. „Порто Лагос” в Кършияка,  която наскоро беше основно ремонтирана по проекта за воден цикъл, отново е разкопана. За поредния ремонт алармира Асен Костов от „Спаси Пловдив” и коментира, че това е поредното безобразие.Костов гневно попита защо няма контрол на обектите, за които са платени милиони левове?

Ремонтът и смяната на водопровод  на ул. „Порто Лагос”, както и на съседната зона беше възложен на фирма „Европейски пътища”.

„Причината, поради която трябваше да разкопаем участъка е пропуснато канално отклонение в подземния кадастър.По закон една сграда трябва да има едно отклонение, а тази вероятно има две, но второто го няма нито в кадастъра, нито в проекта, затова нямаше как да го изградим. Неприятно е и за хората, и за нас, защото губим ресурси – работници и техника. Но за ден – два ще приключим работата”, увери инж. Гинка Маринова, директор по строителство в „Европейски пътища”. 

Асен Костов напомни, че ул. „Порто Лагос” се разкопава за втори път. Преди това ремонт се наложи, защото при първи дъжд улицата остана под вода. Фирма „Европейски пътища”  приключи преди време и в срок изпълнението договора по реконструкцията на в и к мрежата в Кършияка.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
смях

смях

18.07.2022 | 18:59

ремонт на ремонт на ремонт на ремонта, кметеее кмете язък за костюма, отдолу ай кю 0

Отговори
1 1
о да

о да

18.07.2022 | 18:59

разкопки за 3-ти път след водния цикъл : )

Отговори
3 0
bam

bam

18.07.2022 | 17:02

Хи хи.. една дупка.. Елате да видите бул "Стамболийски" в Кичука.. Бедна Ви е фантазията.

Отговори
2 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?