Следвайте ни

Разголеният охранител бил епилептик, подал молба за напускане

viber icon


Служителят на "Общинска охрана", разсъблякъл се в Цар - Симеонова градина, не помни, какво  се е случило. "Получил е епилептичен припадък, при който си е загубил паметта. Охранителят подаде заявление за напускане", обясни директорът на предприятието Димитър Палашев.


Веднага на място са били извикани полиция и линейка. На служителя е оказана медицинска помощ, а за инцидента е разпитан във Второ РУП.


"Досега охранителят изпълняваше добросъвестно задълженията си. Към работата му нямахме никакви забележки. Не ни е уведомил, че има такова заболяване, при което се загубва памет", каза още директорът.


Димитър Палашев увери, че при постъпване на работа в "Общинска охрана" задължително се представя  медицинско. Предприятието има договор със служба за трудова медицина и редовно се извършват  медицински прегледи на служителите. 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?