71
Следвайте ни

Ръждясало ремарке стряска туристи и гости в Стария град СНИМКИ

viber icon

Грозното возило е заключено с верига за дърво на метри от прекрасната къща Хиндлиян

Шокираща гледка посреща туристите и гостите на Пловдив, запътили се към Стария град. Разнебитено товарно ремарке, заключено с верига за дърво на кръстовището на ул. "Перник" и ул. "Константин Стоилов", е първото нещо, което вижда всеки, поел от Капана към Античния театър.

В нарушение на всички действащи закони и наредби това се случва само на метри от управлението на ОИ „Старинен Пловдив“ .

"Вече повече от месец грозната гледка възмущава българските и чуждестранни гости на града,  който се слави като Европейска столица на културата. И тази байганювщина е на едно от най-оживените места в Стария град", възмущават се пловдивчани.

Живеещите и работещи наоколо също трудно маневрират и всекидневно рискуват да си потрошат автомобилите, опитвайки се да заобиколят неочакваното препятствие.

Въпреки многобройните подадени сигнали до IV РПУ, Общинска охрана, Пловдивски общински инспекторат и Район Централен, институциите си прехвърлят взаимно горещия картоф и все още няма предприети действия по отстраняването на ръждясалото ремарке.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Арменец Миньор

Арменец Миньор

30.12.2021 | 18:53

Ето информация за собственикът на ръждясалото ремарке: https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Znae-li-Barekov-kakuv-chovek-oglavi-partiyata-mu-v-Plovdiv-ili-umishleno-se-obgrazhda-s-takiva-hora-481390

Отговори
1 0
Кореняк пловдивчанин

Кореняк пловдивчанин

29.12.2021 | 17:38

Ужас ! Всекидневно минавам от там ! Това ръждясало чудо е собственост на местния селски тарикат Хаик Гарабедян ! Естествено, че ремаркето няма пропуск за достъп до Старинен Пловдив ! Освен ремаркето другаря Гарабедян вкарва незаконно в Стария град още 4 автомобила. Превърнал е улицата в автопазар ! Целият Стар град е пропищял от него ! Дано инструкциите се задействат бързо и паякът да го репатрира !

Отговори
1 0
Коко

Коко

29.12.2021 | 00:17

Не ги стряска а предава автентичност на старата градска среда.

Отговори
3 0
Ки хора бе Боят съ от артефакти и история

Ки хора бе Боят съ от артефакти и история

28.12.2021 | 21:21

Ясно Не бойте съ Ремаркето случайно е ръждясало щото е артефакт и най вече факт от Старий Много старий Пловдив В новий и баш новий Пловдив такъв артефакт и факт фактически не мое да намерите Нито в новий Столипиново нито в Шекер като небет шекер маала

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?