Следвайте ни

Радваме се на слънчев вторник, вижте градусите

viber icon

Във вторник тенденцията за слънчево и сравнително топло време в Пловдив ще се запази. Ще преобладава слънчево време през по-голямата част от деня. Минималната температура ще бъде 6 градуса, а максималната ще достигне до 17. Скоростта на вятъра ще стигне 3.4 метра в секунда.

В Пазарджик също ще е слънчево и ясно през целия ден. Живакът ще достигне до 16 градуса. В района на Хасково и Смолян небето ще се изчисти от облаците и ще грее повече слънце. Ще подухва слаб вятър. Термометрите в Хасковско ще показват 17 градуса в обедните часове, а в Смолянско няма да преминат 11 градуса.   

В сряда не се очаква рязка промяна във времето в Пловдив и региона. Ще преобладава слънчево време през по-голямата част от деня. Минималната температура ще падне до 5 градуса, а максималната ще се покачи до 17 градуса. Скоростта на вятъра ще се запази до 3.4 метра в секунда.

В Пазарджик също ще е слънчево и ясно през целия ден. Живакът ще достигне до 17 градуса. В района на Хасково и Смолян небето ще се изчисти от облаците и ще грее повече слънце. Ще подухва слаб вятър. Термометрите в Хасковско ще показват 18 градуса в обедните часове, а в Смолянско няма да преминат 16 градуса.   

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?