Следвайте ни

Работници в „Кършияка“ след инцидента: Какво търси шофьорът тук? СНИМКИ

viber icon

Шофьорът на колата, която пропадна в изкоп на кръстовището на улиците „Полк. Дрангов“ и „Добротич“ в кв. „Кършияка“ снощи, е бил в тотално нарушение на правилата, коментираха работници на обекта, където се извършват дейности по Водния цикъл. 

„Самият изкоп не е бил обезопасен, да, но има предупредителни табели, че се извършват изкопни дейности, както и знаци, че влизането на автомобили е забранено. Огледайте се и вижте колко знаци има. Шофьорът е бил в тотално нарушение. Какво търси тук? Сега заплашва с адвокати. Каквото и да става, пак ние сме виновни. От сутринта стана голяма какафония“, коментираха разпалено те. 

Безспорен факт е, че има поставени предупредителни табели  и забранителни знаци, които шофьорът би следвало да види и да вземе предвид. Но, ако се изключи случката снощи, няма как подобен изкоп да бъде необезопасен, тъй като освен водачи, има и пешеходци, чието движение не е забранено. 

След проверката, назначена от зам.-кметът Пламен Райчев, ще стане ясно ще има ли санкции и кой ще понесе вината. Потърпевшият шофьор пък се закани да съди Общината, ВиК и фирмата-изпълнител. 

снимки от Атанас Кънев

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?