49
Следвайте ни

"Ядрото" посреща кинолози с кучешко гурме

viber icon

След акцията „С куче на кафе” общинският приют за безстопанствени кучета ще направи „Гурме с куче и за куче” в неделя от 11 часа в Капана.

Това е второто събитие от кампанията „Капана дог”, чиято цел е част от безстопанствените кучета от приюта да си намерят нови семейства.

На сцената „Ядрото” да бъдат представени различни кучешки храни, които да бъдат продадени и с парите ще се подпомогне зооветеринарния комплекс.

На акцията отново ще има и кучешка сгледа. Ще бъдат показани 10 животни от общинския приют. На „Ядрото” бъде и председателят на пловдивското Киноложко дружество д-р Костадин Шанков. При предишната акция бе осиновено едно куче.

Д-р Шанков ще дава съвети за правилното хранене на кучетата. Поканена е и певицата Маги Джанаварова, която спечели третия сезон на „Мюзик Айдъл”. 

Управителя на общинския приют д-р Веселин Бекирски ще обясни на желаещите да осиновят куче какво са формалните процедури за това.

Целта е до края на годината 200 безстопанствени кучета да имат нови семейства. В момент броят на осиновените е 168. 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?