Следвайте ни

Пускат анкета за развитието на туризма в Пловдив

viber icon

Община Пловдив започва  проучване на мнения за развитието на туризма в града. Анкетата е насочена към представителите на местния бизнес, образователните институции, неправителствени организации и други  заинтересовани страни,  както и към граждани. Целта е да се чуе какво мислят гилдиите и хората и да се  формира обективна оценка при изготвянето на „Анализ на развитието на туризма, перспективи за развитие".  

Анкетата е част от Плана за интегрирано развитие на общината (ПИРО) за програмния период на ЕС  2021-2027 г. Това е  най-важният стратегически документ, свързан с развитието на Пловдив през следващите седем години. Желаещите да участват в  тази анкета могат да се възползват от адрес https://survey.alchemer.eu/s3/90355667/. Нейното попълване отнема не повече от осем минути. 

Проучването на общественото мнение се прави във всички основни сфери в града до края на юни. Всички анкети са публикувани на https://www.plovdiv.bg/piro/anketi/. Те ще бъдат активни до 15.06.2021 г. (вторник) включително.

Процесът по събиране на идеи продължава до края на юли, а  предложения  могат да се изпращат на следния имейл: [email protected]

Участието на гражданите в процеса по разработване на ПИРО - Пловдив, е изключително важно и ще допринесе за неговото качество, реалистичност и постигане на обществен консенсус, подчертават от администрацията.  ПИРО ще замени досегашния Общински план за развитие и Интегриран план за градско възстановяване и развитие, с който Общината кандидатстваше досега  за безвъзмездна финансова помощ по оперативни програми.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?