Следвайте ни

"Бог Рок" на лятното кино с Фицата и Калин Вельов

Публиката да не забравя маските, зоват организаторите

viber icon

Днес е Джулай морнинг, а той задължително върви с доза рок. Специално в тон с празника тази вечер може да посетите Лятно кино "Орфей", за да гледате музикалната постановка "Бог Рок". Представлението ще започне в 21:00 часа при спазване на всички противоепидемични мерки. Напомняме ви, че съгласно заповедта на здравния министър зрителите трябва да носят маска. По този начин ще се осигури нужната дистанция и спокойствие на зрителите.

В спектакъла се вихрят Филип Аврамов - човекът, който може да разсмее всеки, и пожар​ът на сцената Калин Вельов, със специалното участие на Милен Кукошаров. Както видяхме от шоуто “Като две капки вода”, Фицата може да пее и да танцува невероятно. Тук обаче, освен на китара, той ще свири и на хармоника и ако и това не ви е достатъчно, то се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на „Дяволската музика”.

Всъщност именно тя ​- музиката ​- е и главното действащо лице. Онази, „забранената” от 60-те и 70-те, заради която можеше да си изпатиш и също като „забранения плод” става все по-търсена и слушана! Такова ще е и настроението на „Бог Рок”! Бунтарско и изпълващо ни с кеф, защото ще слушаме и пеем Muddy Waters, Nirvana, Joe Cocker, Whitesnake, James Brown и още много рок и блус идоли. "Бог Рок" гостува в Пловдив за поредна година, но винаги е добре дошъл. Спектакълът е за хора, носещи свободен дух, с бунтарски идеи и силно изявена любов към музиката. Билети в продажба все още има на касата на Общината, Дом на културата "Борис Христов" и в мрежата на ЕВЕНТИМ.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?