Следвайте ни

Психоложката, обвинена, че точи Общината, подаде молба за напускане

viber icon

Психоложката Диана Таскова е подала молба за прекратяване на гражданския си договор в Община Пловдив. Това обяви зам.-кметът Анести Тимчев. По думите му тя била огорчена, че хора, които не я познават и не знаят нейните професионални възможности, дават оценки за нея.

Сигналът за източване на общинския бюджет разбуни духовете преди дни. Алекс Апостолова, чийто адрес и телефон не бяха посочени в жалбата, алармира, че на граждански договор в администрацията фиктивно е назначена от 26 май т.г. на длъжността психолог Диана Таскова с месечно възнаграждение 1776,97 лева.

Авторката на писмото подчертава, че в социалните и образователни звена на Община Пловдив няма психолог, който да получава 1700 лева на месец, и изтъква, че откакто е на работа, Диана Таскова не е извършила нито едно от изброените в договора задължения и дейности.

Зам.-кметът Анести Тимчев, на чието пряко подчинение е психоложката, тогава категорично заяви, че сигналът съдържа клевета.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Дивна

Дивна

21.08.2020 | 22:02

Кога ще се съкрати с две трети тая тъпа администрация???

Отговори
2 1
Лимбо

Лимбо

21.08.2020 | 15:47

Ако служебната характеристика е да се дават съвети , как да крадем и лъжем , без да се изчервяваме , то по-добре е да си назначат некоя врачка от Столипиново.

Отговори
2 2
Не може

Не може

21.08.2020 | 20:21

Трябва и протоколи да се пишат. Свършил-несвърши, трябва да има протокол.

Отговори
1 0
бомбето

бомбето

21.08.2020 | 14:51

Не може да насмогне на тия чиновници човек , само Мао и Сталин са успели донякъде

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?