Следвайте ни

Протестиращите правят бивак, разпъват палатка до Панаира СНИМКИ

viber icon

Протестиращи явно смятат да нощуват на булеварда. Те разпъват палатка до Панаира, срещу хотел "Марица". Движението е преустановено. 

Снимки: Наташа Манева

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Ха,

Ха,

20.08.2020 | 22:16

Доста палатки е накупил Черепа. А шопът ги е докарал сигурно.

Отговори
5 4
Симо

Симо

20.08.2020 | 22:07

Катунарите си нямат дом спят по пътищата ,като клошарите ,алхоколиците и освидетелствените , А а някъде писаха че заведенията за жълтите книжки били пълни и затова ползвали палатки по улиците . Наистина един нормален човек не би сторил това . Ще се прибере от работа ,ще се изкъпи и ще си легне в леглото или дивана . Но това при протестиращите , които смърдят и вунят го няма . Явно възпитанието , хигиената са на клошарско ниво. От клошари какво да очакваш вуня .

Отговори
7 5
Утрото е мъдро, когато вечерта е спокойна

Утрото е мъдро, когато вечерта е спокойна

20.08.2020 | 23:30

Бях там преди малко, отидох да видя от любопитство. Имаше стотина човека, напълно нормално изглеждащи млади хора. Не видях клошари или наркомани, както и лица във видимо нетрезво състояние. Имаше много БЪЛГАРСКИ и ЕВРОПЕЙСКИ знамена. Звучеше тиха музика. От едно известно заведение наблизо ВИЕШЕ, ДЪНЕШЕ дива ЧАЛГА...Минаха няколко автомобила, хората разбраха ситуацията и съвсем спокойно завиха ПОКРАЙ протеста. Никой не направи опит да гази хората! Може би в Пловдив сме доста по-толерантни от д-р Мицева, примерно. Та така. Пак ще ви пиша, ако имате интерес да ме четете, та даже и служебно.;) Свободата на Словото е нещо свещено. Жалко, че последните 10 години тя се срина на 111-то място у нас.

Отговори
4 4
Жоро

Жоро

21.08.2020 | 00:41

Абе мухльо, откъде накъде няколко гнусни безделника и наркоман, ще ми ограничават пътя? Къде живееш бе мършо да ти попреча да се прибереш, и да минаваш през терасата. Да те Ева и ахмака.

Отговори
5 4
Мършо!

Мършо!

21.08.2020 | 06:40

Скоро ще ме разбереш къде живея!

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?