Следвайте ни

Протестиращи: Защо в София може да се мятат яйца, а в Пловдив не?

viber icon

Защо в София могат да се мятат тонове яйца, без да има задържани и наказани, а тук, в Пловдив, не може и се дават 72 часа престой в ареста за две яйца? Това запитаха протестиращите, които са дошли пред съда, за да подкрепят Даниел Михайлов и Валентин Караджов.

Двамата обжалват решението на Районния съд в града под тепетата, според което трябва да прекарат три денонощия в структурно звено на МВР.

Първи на банката застана Даниел Михайлов. Магистратите му дадоха възможност да представи своята версия на случилото се. Той посочи, че е хвърлил само едно яйце и то по сградата на Областната управа, а не по човек.

Защитата му поиска да бъдат разпитани свидетели, включително охранителят от Областна управа, който е казал, че е отнесъл яйце от протестиращите.

Магистратите не допуснаха искането. Дадоха 20 минути на защитата да се запознае с преписката от МВР-Пловдив по случая.

 


След като Окръжният съд се произнесе за Михайлов, съдебната банка ще заеме другият наказан протестър Валентин Караджов, който твърди, че е жертва на полицейско насилие.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Шичо

Шичо

12.10.2020 | 21:49

Аз ако хвърля яйца по тези двамата ,веднага ще ме нападнат с камъни , а може и ножове да извадят . От дженджъри всичко може да очакваш , доказали са го много пъти . То шизофринията до какво води .

Отговори
2 1
затова

затова

13.10.2020 | 19:06

Защото Пловдив е помияра на София, иначе голям патриотизъм на местно ниво за парлама, ама парите идват от там!

Отговори
0 0
AlexxBhatti

AlexxBhatti

12.10.2020 | 18:58

Сега Google плаща 11570 до 12500 долара на месец за онлайн работа от вкъщи. Присъединих се към тази работа преди 2 месеца и спечелих $ 10588 през първия месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! Вижте какво правя ====>>>>> Jobnews3.com/

Отговори
1 0
Лина

Лина

12.10.2020 | 17:46

Стойте си в София и хвърляйте яйца на воля.майка си ли търсите в Пловдив!

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?