71

Протестиращи на Брезовско шосе: Линейки и таксита отказват да минават заради ремонта СНИМКИ

Ако аз не си плащам данъците и осигуровките, какво следва? Ще ме накажат, нали? А че тук някой не си изпълнява задълженията и обрича стотици хора на безработица и всекидневен тормоз? Него кой ще накаже", запитаха протестиращи, които блокираха Брезовско шосе тази сутрин, предаде репортер на "Марица"."Чакаме решение на проблема и бърз отговор от виновните за този ад, а не да се крият в миши дупки", заявиха събралите се над 100 души при кръстовището на шосето с бул. "Северен".Пловдивчанка, която живее в района пък се жалва, че нито линейки, нито таксита имат желание да минават по разкопаните участъци. "Майка ми е болна. Обаждам се на такси, никой не иска да приеме заявката. Аз какво да правя?", запита тя.

Много от протестиращите се опасяват, че заради забавения ремонт ще останат без препитание, тъй като фирмите и магазините, в които работят, са на път да фалират. "Тук работят хиляди хора. Който пътува с автобус например, е още по-страшно. Един ден спират на едно място, на другия ден въртят през друго. Всеки ден вървим пеша, в този студ. Тук става въпрос за едно безхаберие и некадърност.  Не ни обръщат никакво внимание и се крият", оплакаха се част от протестиращите.Други споделиха, че при валежи от дъжд, преминаването по разкопаните участъци е невъзможно. "Какво да правим, да стоим без заплати ли?", вайкат се хората. 

Търговците пък заявиха: "Бизнесът ни се съсипа". Те искат незабавно започване на работата по Брезовско шосе и бързо приключване на ремонтите. "Това е просто подигравка", категорични са те. 

снимки от Наташа Манева 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Чекмеджето

Чекмеджето

29.03.2023 | 10:33

Важното е, че ви строят СТАДИОНИ! Толупите!

Отговори
31 1
Мразим джендъритее

Мразим джендъритее

29.03.2023 | 10:28

Ама пак ще идете да гласувате за Гроб нали ?

Отговори
9 8
Джендърите всеки ги мрази

Джендърите всеки ги мрази

29.03.2023 | 12:09

Точно те няма да гласуват за тях. За Герб гласува част от администрацията на държавна работа и измама с изборите.

Отговори
9 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?