Протестиращ: Това, че сме малко не е отстъпление, а презареждане

Малко сме, вярно е. Но това не е отстъпление, а презареждане. Това каза на микрофона един от протестиращите преди началото на протестното шествие.

Асен Костов, един от организаторите на протеста, сподели пред микрофона, че няколко души не са сред недоволните, тъй като са заплашени от работодателите си с уволнение.

Събралите се вече между 40 и 50 души. 

Скандират "Оставка" и веят трибагреници. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
6 коментара
Партизанин и ятак

Партизанин и ятак

25.09.2020 | 08:45

Хонорарите къде се изплащат? Може ли да се включа и аз, ама искам авансово хонорар за 3-4 месеца напред плюс пица и биричка на ден-всеки ден! По нататък ще искам и още! Долу мафията, горе- другарите, нашите другари! А ако ще се прави акция за обиране на мандра-пишете ма и мен веднага- да се заредя малко с шарлан и кашкавал преди зимата!

Отговори
1 0
Читател

Читател

24.09.2020 | 23:23

Материалите не чета, но коментарите винаги. Това което установявам ме прави краен песимист. Нашето общество обожава тези които седнали удобно на салатката и ракийката си траят за всичко, изпитва особена почит към лъжата, лицемерието, възхищава се от крадците и ако не е успял вече тайно мечтае да е на тяхно място.

Отговори
2 6
Хм...

Хм...

24.09.2020 | 23:03

Това обяснение, обяснява всичко! Прелюбодеяние с думите!

Отговори
0 1
Мълчи си там !

Мълчи си там !

24.09.2020 | 21:42

Така се излагате с тези глупави обяснения и нищо друго не постигате !

Отговори
6 2
Чичо

Чичо

24.09.2020 | 21:12

Малко сте и още ще намалявате , защото доста прибраха в Карлуково. Други разбраха че ги употребявят за лични цели . Неможе сестра Галева Р. Петков ( пикльото ) , Р. Ов , Лупи ( крадецо ) Бабикяновци , Мамекяновци ,Пинокиовци и тем подобни да бъдат Новите лица на нова система . А вашоят водач Др. Прецидент отново му разкриха поредните шпиони на Москва , за които работи . Защитавате Национален Предател Руски послушник , затова стоеше като мокър потник ,когато Руския Патриарх му набиваше канчето .. Предатели .

Отговори
14 2
Dii

Dii

24.09.2020 | 20:45

Освен че сте малко, вас простотията ви убива, даже на лицата ви е изписано, но вие не сте виновни. Така сте се родили. За съжаление България не е богата страна, и пенсиите по инвалидност са малки. Но пък се грижат за вас и ви осигуряват необходимото образование в помощни училища. Също така не е необходимо да полагате всекидневен труд и можете спокойно и необезпокоявано да протестират и да тормозите хората които по цял ден полагате труд.

Отговори
14 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?