Следвайте ни

Протестът окупира Партийния дом СНИМКИ

viber icon

Шествието стигна Партийния дом. Там протестиращите продължиха да скандират "Оставка", хвърляха стотинки и яйца по сградата.

Няколко полицаи са пред Партийния дом. Много униформени има отстрани до сградата на Пощата. Лично директорът на пловдивската полиция старши комисар Йордан Рогачев координира охраната на протеста. 

 

 

Снимки: Наташа Манева

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Чичо

Чичо

20.08.2020 | 21:30

Аман от геьове , проститутки и лизбийки. Стари кранти нови бардаци не става . Сто човека за Пловгив са игла в купа сено . Затова и никой не им обръща внимание . С клошарите стават сто и двадесет . Това са изметта на града ни .мръсни , кирливи , мързеливи потници сеещи омраза и зло .

Отговори
4 3
Майна

Майна

20.08.2020 | 22:44

Какви 100 човека, бе гербадийски суджук. зад протестите стоят едно 60 % от българите, а зад вашия сикаджия - само 23.

Отговори
2 1
В глава трета от Особената част на Наказателния кодекс

В глава трета от Особената част на Наказателния кодекс

20.08.2020 | 21:04

Чл. 174а. (2) Организатор, който в нарушение на чл. 12, ал. 3, и 13, ал. 1 от Закона за събранията, митингите и манифестациите проведе забранени или продължи да провежда прекратени събрание, митинг или манифестация, се наказва с лишаване от свобода до една година."

Отговори
8 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?