3906

Протест на Цалапица пред съда: Рангел ще каже истината, за да си спаси кожата!

Десетки жители на пловдивското село Цалапица се събраха на протест пред Съдебната палата в Пловдив. Те са тук, защото е насрочено дело срещу близнаците Валентин и Борислав Динкови, които са с обвинение, че са укривали заловения Рангел Бизюрев. 


"Не бива да се стартира делото, защото показанията на Рангел ще дадат нова посока и ще уличат близнаците. Трябва да се чуе неговата версия. Убедени сме, че ще каже истината и ще си спаси кожата", твърдят протестиращи. 


По думите им, ако неговите показания посочат, че близнаците са участвали в убийството на Димитър Малинов, то следва делото срещу тях да се прекрати и да отиде в Окръжната прокуратура с ново обвинение - за съучастие. 


"Ако съдът не се съобрази, ще протестираме до победата и докато излезе истината наяве", категорични са жителите на Цалапица. 


Те ще присъстват на делото срещу близнаците. 


Очаквайте подробности! 

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 3 оценки
3.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
КМЕТЕ  ГОЛЯМ ПЕЗЕВЕНК  СИ

КМЕТЕ ГОЛЯМ ПЕЗЕВЕНК СИ

01.12.2023 | 09:38

БЕЛЯ СЛЕД БЕЛЯ БЛИЗНАЦИ УБИЙЦИ УБИЕЦ БЕГЛЕЦ БУЛКА УБИЙЦА КМЕТ ПЕДОФИЛ...СВАТОВЕ БИЯЧИ .... ЧУДО ЧУДО НА ЦАЛАПИЦА... ТУКА САМО ЖЕНАТА НА КМЕТА У ПИЧ - ИНСПЕКТОР ДЮ ДЮ ....КАК ГО ХВАНА НА КЪРА Е ГА ТИ ЛЮБОВНИКА...

Отговори
2 0
КМЕТЕ  ГОЛЯМ ПЕЗЕВЕНК  СИ

КМЕТЕ ГОЛЯМ ПЕЗЕВЕНК СИ

01.12.2023 | 09:35

КМЕТА Е.Б.АЧА ТАМ ЛИ ЩЕ Е .............ТОЛКОВА Т.Ъ.П НАРОД НА ЕДНО МЯСТО ТОВА СИ Е ПРОКЛЯТИЕ.... ПРЕДИ ГОДИНИ ТАМ ЕДНА ИД.ИО.ТКА ВЕНЕТА УБИ МЪЖА СИ ПЕТЪР С МРАМОРНА ВАЗА... КАКВО Е ТАМ ДЯВОЛИ ЛИ ИМА...

Отговори
4 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?