Следвайте ни

Просяк стряска шофьорите на Сточна гара, всеки ден с различна гипсирана ръка

viber icon

Странник изскача до колите, спрели на светофарите на Сточна гара в Пловдив, за да моли за пари. За това сигнализираха пред „Марица“ шофьори, стреснати от поведението на просяка. 

Той изниквал от нищото, когато светне червено, приближавал се до шофьора, протягал ръка и чакал безмълвен някой да му сложи нещо в шепата. Обикалял отворените прозорци на колите и продължавал с тормоза, докато не се появи зелен сигнал за водачите, при който се изпарявал. 

Странникът се навърта около Сточна гара от няколко месеца. Преди там досаждаха няколко ромки, които, искаш не искаш, започваха да мияти предното стъкло на случаен автомобил, а сега територията е за този просяк. 

Водачи коментират, че мъжът е мургав с брада, на възраст около 40-45 години. Според тях имал актьорски способности – един ден бил с гипсирана лява ръка, друг път пък била бинтована лявата, на третия ден пък се появил без травми и давал знак, че не можел да говори. 

„Трябва да се внимава, особено вечер. Може много да изплаши някой в тъмното или пък да излезе на пътното платно, да не го видят и да стане най-страшното“, призова един от шофьорите. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?