46

"Промосейл" - новото бижу за автомобили в Пловдив

Водещият автомобилен дилър у нас "Промосейл" отвори новия си модерен шоурум в Пловдив. След Стара Загора и София автокъщата, която е ориентирана във високия клас автомобили, се установи и в града под тепетата. 

На официалното откриване на новия си обект на ул. "Васил Левски" 205 домакините бяха поканили представители на българския бизнес елит, банкери, строители, предприемачи и инвеститори. Гостите можеха да се насладят на огромно разнообразие от суперавтомобили, на което биха завидели дори официалните представителства на водещите марки в автомобилния бизнес.

Посетителите могат да се докоснат до последното високопроходимо б​ъги в гамата на "Мерцедес Бенц" - лимитирания модел на легендата G Class 4x4 на квадрат, до свръхбързото Ferrari SF90.

С трето си представителство на територията на България автокъщата затвърди позицията си на водещ дилър на автомобили у нас. Успехът й се дължи както на разнообразието на автопарка, така и на гъвкавите условия на финансиране и цялостно обслужване на клиента до предаването на ключа на мечтаното возило.

Освен богата складова наличност от автомобили, "Промосейл" предлага и доставка на гаранционни модели на водещите премиум марки от всяка точка на света. В близко бъдеще "Промосейл" Пловдив ще затвори кръга за още по- комплексно обслужване на клиентите си с изграждането на детайлинг, автокозметичен и гуми център, както и пункт за годишни технически прегледи.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Еврото

Еврото

18.12.2022 | 21:17

Салонът на Ветко...

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?