46
Следвайте ни

Проф. Минеков на среща със Здравко Димитров заради Пловдивската опера ВИДЕО

viber icon

Преди минути започна среща между кмета на Пловдив Здравко Димитров и министъра на културата проф. Велислав Минеков. В нея участва и Съветът на фондация "Дом за пловдивската опера".

Посещението на министъра в Пловдив е по повод ремонта на Концертна зала и средствата,  който ще бъдат заделени в държавния бюджет за 2022 г. по това перо. Това ще се случи след получаване на строително разрешение от Община Пловдив.

Очаква се проф. Минеков и Здравко Димитров да конкретизират следващите стъпки във връзка с изграждането на нова сграда на Операта. Вероятно ще бъде обсъдено и мястото за изграждането й.

След края на срещата, която се очаква да приключи до 15 часа, участниците ще дадат кратък брифинг.

Очаквайте подробности!
 
 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Чичо

Чичо

18.10.2021 | 22:29

По скоро питай Минеков ходил ли е на опера и какво е това животно . Защото от разна сяне на ковчези , бесилки ,черни шували , хвърляне на яйца и опикаване на министерството няма време . Един пи...ьо ще оправя културата .

Отговори
3 1
Чичо

Чичо

18.10.2021 | 22:19

Хайде да я направят че да има къде да хвърля яйца и дая опикава . И....от

Отговори
3 0
Предател

Предател

18.10.2021 | 21:52

Минеков,нещо взе да се слагаш на Гербаджиите помияр

Отговори
0 2
Неее!

Неее!

18.10.2021 | 19:25

И да не се излъжи министъра да им даде парите инхаус, защото ще ги откраднат и ще стане като Зоологическата и Електронното таксуване! Парите изхарчени а нищо няма!Но като нищо ще изникне нов комплекс" Рая фентази"! Така, че умната!

Отговори
2 7
Шегаджия

Шегаджия

18.10.2021 | 15:21

Ха ха ха.Професор Минеков на среща със Зико за.............операта.Ха ха ха.По-продуктивно е да се срещне с фигурата на Мильо. Зико и култура. Зико и опера.Голям смях.Най-много по инерция да си поиска комисионна за свършена работа.

Отговори
6 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?