Следвайте ни

Продължава асфалтирането на бул. "Стамболийски"

viber icon

Продължава полагането на новата асфалтова настилка на ремонтираните участъци от бул. "Александър Стамболийски". В участъка от Градската градина до ул. "Градинарска" вече е положен първият слой на новия асфалт на пътното платно. В сряда през целия ден се полагаше втори слой по джобовете за паркиране между дърветата. Там работата е по-пипкава, заради малкото пространство, което налага да се ползва ръчна машина за трамбоване и малък валяк, но въпреки това краят й се вижда.

Както "Пазарджишка Марица" вече писа цялостната работа по модернизирания булевард ще бъде завършена около 25 октомври. Тогава ще се пусне и автомобилното движение, което сега е отклонено. /"Пазарджишка Марица"

Борислав Наумов

Борислав Наумов

Борислав Наумов е завършил Факултета по журналистика на Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Има над 30-годишен опит в печатни и електронни медии. Бил е отговорен редактор в Агенция „Балкан”, на българското издание на в. New Europe, на сайта „Коментатор”, главен редактор на агенция Internews. Ръководил е отделите за вътрешна информация на вестниците „Дума” и „Република”, бивш зам.-главен редактор на в. „Дума”. Работил е като парламентарен репортер на в. „Класа”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?