Следвайте ни

Продават колбасарски цех и жилище в Коматево

viber icon

Частен съдебен изпълнител продава цех за колбаси, няколко складови бази и жилищна сграда, собственост на фамилия Кикьови. Имотите са на един адрес в кв. "Коматево" - ул. "Георги Гешанов" 1А и до един са запорирани. Крайната мярка е заради борчове към НАП, община Пловдив и УниКредит Булбанк. Началната цена, от която ще започне публичната продан, е 2 919 312 лв. В рамките на имота има и съоръжение на телекомуникационен оператор, което не е предмет на продажбата. 


Длъжниците по изпълнителното дело са Борис Кикьов, ЕТ "Милена - Борис Кикьов" и Сийка Кикьова. Справка в ДАКСИ показва, че свързаната семейна фирма "Милена Кикьова - 86" ЕООД, ориентирана към строителството и ресторантьорството, има данъчни задължения в размер на 340 811 лв. Борчът към община Пловдив е над 460 хил. лв. Това са присъединени публични вземания по чл. 458 от ГПК. 


Борис Кикьов има и фирма с интерес към възобновяемите енергийни източници, чийто дялове също са запорирани от община Пловдив. Той е сред управителите на Сдружение "Таекуондо клуб Пловдив". 

Миналата година ЧСИ обяви публична продан и за друг имот на Кикьови в "Кючук Париж", който отдават под наем за фитнес. 

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?