46

Призовка за класната: Явете се на бала!

Абитуриенти от 12. Е на Хуманитарната гимназия в Пловдив поканиха по изключително трогателен начин своята класна Веселина Иванова. Те влязоха в тайна завера със съпруга й, за да я изненадат по уникален начин.

"Във вторник вечер сме на гости у приятели", казал мъжът на своята половинка, без да каже и дума за подготвения план от нейните възпитаници. По пътя спрели на центъра в град Съединение, където живеят, с идеята, че ще има събитие, което да видят.

Изведнъж на сцената на самия център учителката по български език и литература с изумление видяла целия си клас, който я посрещнал с димки в цветовете на българския трибагреник и възторжени възгласи.

Учителката буквално онемяла и се просълзила от радост и изумление.

Под звуците на каба гайда и незабравимата песен "Излел е Дельо хайдутин" класът поканил своята класна. На въпроса: "Г-жо Иванова, ще дойдете ли с нас на бала?", любимата им учителка нямало как да отговори с друго, освен с категоричното "Да!" Класът държал плакат, представляващ призовка, а учителката, която е бивш криминален репортер на "Марица", трябвало да се подпише, че я е получила. Най-много обаче преподавателката се трогнала от букета с розови рози, като на всяка една от тях било прикрепено индивидуално послание от всеки ученик: "Благодаря за всеки един момент на щастие, разбиране и любов, както и за шанса да бъда Ваш ученик!"; "Вие се превърнахте във втора майка за нас!"; "Благодарим Ви, че ни направихте част от Вашето семейство и често пренебрегвахте себе си заради нас!"; "Никога няма да Ви забравя! Обичам Ви!", са само част от трогателните послания, изпълнени с любов и уважение.

На цялото това събитие присъствала и малката дъщеричка на учителката, която определя класа на майка си с думите: "Това са моите каки и батковци и много ги обичам!".

"Истински и прекрасни! Моите деца! Моят 12. Е клас! Обичам ви!", написа на профила си учителката и сподели снимки от паметното за нея събитие. 12. Е са първият клас, на които г-жа Иванова е класен ръководител, и тя със сигурност никога няма да ги забрави.

Оцени новината

Оцени новината
4.2/5 от 24 оценки
4.2/5 от 24 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?