49

Приемат жалби и сигнали на пловдивчани пред фонтана на Общината

Изнесена приемна на омбудсмана Борислав Стаматов ще бъде ситуирана на главната улица в Пловдив, точно пред фонтана на пл. Стефан Стамболов, съобщи общественият посредник.

На място ще се приемат сигнали и жалби лично от инж. Борислав Стаматов и от главен експерт към институцията. Сигналите могат да бъдат писмени (лично изготвени от гражданите) или устни, за което на място ще бъде попълван протокол след проведен предварителен разговор. 

Предвидено е приемната да работи всяка сряда от 14.00 ч. до 16.00 ч. като се използват слънчевите дни до края на ноември. При успех на инициативата, приемната може да работи и през други дни на седмицата, както и да бъде подновена и през идната 2023 г.   

Институцията на Обществения посредник на територията на община Пловдив през изтеклите години освен всекидневно действаща приемна в сградата на Общински съвет – Пловдив на адрес: ул. „Авксентий Велешки“ 20, ет. 1, е провеждала и мобилни приемни при форсмажорни обстоятелства, а така също и изнесени приемни в сградите на районните кметства. 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Калинка Герберова

Калинка Герберова

21.10.2022 | 11:17

Ама жалбите да се приемат напраео във фонтана!То омбудсмана да слага шнорхила и да решава проблемите подводно!Ми то се разбра ,че на повърхноста не е решил нито един проблем сега подводно може и да реши въпроса с мълчанието на рибите!

Отговори
7 0
info

info

21.10.2022 | 10:56

Изпълняващият длъжността да не се прави на шоумен, да не му изстине изпълняването....

Отговори
3 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?