Следвайте ни

Президентът идва в Пловдив, вижте програмата

viber icon

На 7 юни 2021 г. президентът Румен Радев ще бъде в град Пловдив, където ще посети Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника и Центъра по технологии на Пловдивския университет “Паисий Хилендарски“, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

От 10.00 часа в сградата на Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника президентът ще разгледа специализираните лаборатории на училището. Учениците ще демонстрират практическо занятие за професиите “Биотехнология“ и „Техник-технолог по качество на храни и напитки“. Румен Радев ще разговаря с учителите и ръководството на гимназията.

От 12.00 часа държавният глава ще посети научните лаборатории, разположени на територията на Центъра по технологии на Пловдивския университет “Паисий Хилендарски“. Президентът ще проведе срещи с млади учени и ще обсъди перспективите за развитието му с ръководството на Центъра.

По време на разговорите ще бъдат представени и възможностите на Центъра за провеждане на специфични научни изследвания с потенциал за индустриално приложение в областта на молекулярните биотехнологии, биоматериали и биосензори

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Ко шъ кажете бе чифутска пасмино

Ко шъ кажете бе чифутска пасмино

06.06.2021 | 23:23

Кога чифутската пасмина трябва да бъде ИЗЧЕГЪРТЕНА от управлението на България и с Дявола ортак ставам Пък бил той и Радев

Отговори
0 5
Муле ли

Муле ли

06.06.2021 | 19:19

Си, Dii?

Отговори
5 5
Dii

Dii

06.06.2021 | 22:47

А ти глупава ли си, или да?

Отговори
0 2
Dii

Dii

06.06.2021 | 18:14

Много се надявам да покаже как се прави коремно превъртане, по зелен потник. Жалко че ще съм на работа и няма да мога да ида да го освирквам. По прост президент до сега не сме имали. Не обичам комунистите, но Георги Първанов беше поне умен и много възпитан човек, за разлика от това лице. Дали в речта си пак ще поиска да отпаднат санкциите срещу най милото му - Русия?

Отговори
21 11
Нищо подобно не е казвал

Нищо подобно не е казвал

06.06.2021 | 22:23

Жалко че има национални предатели, като теб.

Отговори
4 6
Dii

Dii

06.06.2021 | 22:45

Или си поредната руска подлога или си късопаметен. Че той 4 години все за санкциите срещу Матушката му ревеше. Не български военен, а жалък родоотстъпник. Ама как седеше като наакан пред полк. Гунядев? И как само упорито мълчи по темата с руските шпиони? Типичен военен, даже не може да открадне като хората, няма фантазия. Акъла му стига до там да си назначи любовницата на държавна служба и да получи апартамент, без да й се полага. Ама от военен с фуражка какво да очакваме. Полицаите освен безкрайна наглост, безочливост и алчност, поне не ги мързи да участват в престъпни банди.

Отговори
6 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?