Следвайте ни

Пресушиха морето на бул. „Васил Априлов“, сменят спуканата тръба СНИМКИ

viber icon

Огромна дупа зее на бул. „Васил Априлов“, където в ранните часове на деня възникна поредната авария заради спукана стара тръба, видя репортер на „Марица“. Аварийният екип на ВиК разкопа участъка, който е на метри от кръстовището с бул. „Шести септември“ и вече полага нова шестметрова тръба. 

Работниците коментираха, че ще приключат до два часа и би следвало водата да потече по тръбите на живеещите наоколо. От морето, което сутринта посрещна шофьорите по булеварда, са останали само локви. Докато екипът ни бе на място, жена предложи на служителите на ВиК да организира събиране на стотинки, за да сменят целия водопровод и да се приключи веднъж завинаги със зачестилите проблеми. 

Тръбата се е спукала, тъй като налягането е дошло в повече, а и защото е изключително стара, коментираха работниците, които са на крак от 8 часа тази сутрин. И по тяхно мнение, въпросът ще се реши с цялостна подмяна на амортизирания водопровод. 

Припомняме, че не са първи път бул. „Васил Априлов“ се превръща в море. Само преди седмици, няколко метра по-надолу, на кръстовището с ул. „Паганини“, отново експлодира тръба и създаде нерви на шофьорите, а и не само. С просто око се вижда, че тази част от булеварда е покрита с кръпки, предвид честото разкопаване и последващо полагане на асфалтова настилка. 


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ВИК-Пловдив

ВИК-Пловдив

10.02.2021 | 15:29

Веднага да дойде ония маркуч Тотев да източи водата. Окраде парите за булеварда,а сега ние да се ровим в калта !

Отговори
3 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?