Следвайте ни

Пресъхнаха сметките на ВиК-Пловдив, работниците без заплати

viber icon

Работниците на ВиК-Пловдив останаха без заплати. За това съобщиха няколко от тях пред "Марица". По думите им, това се случва за първи път през последните 30 години. 

"Винаги заплатите са били превеждани точно на датата или няколко дни предварително. Сега закъсняват с дни, а вече ни натискат банките", споделят те.  

Всички към 1300 служители са с празни портфейли. "Това стана след като смениха директорта Спартак Николов. Остави поста с празна каса, без нито лев. Заявиха ни, че трябвало да се плаща тока и нямало пари за нашите заплати. Това е пълен абсурд. Сега ние какво ще правим като не може да си платим сметките", възмущават се работниците. 

Очаквайте подробности! 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Гл.счет.

Гл.счет.

25.08.2021 | 15:00

А ми за довиждане като ограбиха всичко и оставиха ВиК с 0 лв.!Най-големите крадци бяха бившите!

Отговори
11 2
СПБ

СПБ

25.08.2021 | 13:20

Най после директор специалист инженер В и К във В и К ЕООД. Досега управляваха все политици. Пожелавам му успех и да се отърве от т.н. "калинки", които не са с необходимото образование да работят там.

Отговори
14 2
Заплата

Заплата

25.08.2021 | 13:13

Герберски тролове пак налазиха форума

Отговори
9 3
Пловдив

Пловдив

25.08.2021 | 12:38

Така става като комунистите управляват - краде се безразборно и нагло! Те мислят само за собствените си ненаситни усти. Скоро и магазините ще останат само с рафтовете си. Спомняйте си Лукановата и Виденовата зима. Тогава ше ревете с гладно гърло срещу юмручето, но ще е късно!

Отговори
7 19
Стоичков

Стоичков

25.08.2021 | 13:10

От кога и Спартак Николов е комунист,тези опорки на ГЕРБ от миналия век кой нормален мисли че може да се повторят. За подобни изказвания на Боко трябва да му се търси наказателна отговорност.

Отговори
16 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?