46

Пренасочват трафика в "Кючук Париж" заради голям ремонт

Шофьорите, които пътуват от Овощарския институт по ул “Димитър Талев” в посока центъра, ще завиват по бул. “Александър Стамболийски “ наляво и ще обикалят по Коматевско шосе или по кварталните улици като “Стефан Стамболов” към бул. “Никола Вапцаров и “Македония”.

Промяната в трафика и забраната за движение в участъка на бул “Александър Стамболийски” от кръстовището с ул. “Димитър Талев” до затвора / продължението на бул. “Македония” се затваря днес за изграждане на Южния обходен колектор.

Забраната ще се въведе, след като комисия с участието на представители на Пътна полиция одобри пътните знаци. 

Знаците за промяната на трафика по натоварената ул. Димитър Талев и тесния бул. “Александър Стамболийски” са поставени, но без да се сложат заграждения на кръстовището.

Проектът за колектора и смяна на изгнилия водопровод се изпълнява от ВиК с финансиране по ОП “Околна среда”.

Участъкът до затвора ще бъде затворен до средата на март.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Живущ в Кичука

Живущ в Кичука

05.12.2022 | 10:59

Къде видяхте тези булеварди в нашия квартал. Булевардите са само в одобрените планове а на място няма булеварди няма и кметове и заместник кметове. Всичките тези са крадливи гербаджийски мръсници. Район без булеварди. Какво крадливо гербаджийско управление в този град. Районът с най-много жители без булеварди. Мръсници.

Отговори
20 0
Иво

Иво

05.12.2022 | 10:49

Съжалявам но такова абсурдно нереално гето като Пловдив не съм виждал никъде. Ме ми се и коментира. Всички проекти се правят на парче, мислят се от някво селяни помаци и тарикати и всички пловдивчани страдат. Това е дупка град

Отговори
15 0
Боко тиквата

Боко тиквата

05.12.2022 | 09:57

Важното е чекмеджето да се пълни. Балъците ще обикалят, какво толкова?

Отговори
13 4

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?