Следвайте ни

Премиерът на свиждане при кмета Здравко Димитров: Здрав като камък, изписвайте го

viber icon

"Направо го изписвай да си отива в къщи. Ей го, здрав като камък, вместо да работи вие го държите тук". С тези думи премиерът Бойко Борисов се обърна към лекуващия лекар на кмета Здравко Димитров. Министър-председателят дойде на свиждане на градоначалника в пловдивската болница "Пълмед", където той се лекува от коронавирус.

Медиците му отвърнаха, че не могат, защото спазват протокола. Кметът от своя страна пък, макар и от болничното легло, обеща на Борисов, че още днес градът ще разполага с Ковид болница. За такава е определена МБАЛ "Св. Мина".

Премиерът инструктира Здравко Димитров да работи да работи дистанционно от болницата и беше приятно изненадан, че това се случва и към момента. По думите на кмета преди малко е била проведена оперативка на общината.

Борисов пита кога ще има COVID болница в Пловдив, а градоначалникът му отговори, че това ще стане до часове още днес. "Никога не е било поставено под въпрос "Св. Мина" да стане ковид болница", увери Димитров. Но добави, че има нужда от още лекари. Кметът обясни също, че се  работи и за пускането на Белодробна болница.

„Тежко е 10-11-12 ден.Щом се чувстват добре – пускайте ги вкъщи.  Не ги психясвайте. Паниката е най-опасна”, каза Борисов. Той допълни, че вирусът си го е изкарал вкъщи.

„Платили сме за всички ваксини, има ли добра ваксина ще я вземем. Обяснявайте, че недостиг на лекарства няма, а има презапасяване”, обърна се Здравко Димитров към своя екип.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (16)

Николаос

Николаос

14.11.2020 | 13:52

Факт е, че за трети мандат вече, герберите не успяват да свършат за града и една стотна от това, което Славчо Атанасов направи. Поне големите проекти, които той им спечели да бяха продължили, но и това не можаха - Транспортен, Воден, Културен, Модър - Царевец, да не изброявам още. На малкия му пръст не могат да стъпят. Пълни невнятници и тотални некадърници. Политически и управленски провал за некадърното трио - Ванчо Краданчо, Данка Измамка и Зико Комико. Факт!

Отговори
2 2
Кико

Кико

13.11.2020 | 17:27

Какво работи тая тиква ? Вместо да е на работното си място ходи на свиждане на болен от ковид в Пловдив.

Отговори
4 2
Бойко,Бойко...да ти имам кадрите в Пловдив

Бойко,Бойко...да ти имам кадрите в Пловдив

13.11.2020 | 15:46

"Великата тройка".Маминият крадан ваня,безсловестниният плиткоумен зинокио и една леля с безмерни амбиции,но с празноглава,тресяща се от истерия и злоба, на която не се знае истинското и име.Евала Бойко.И дявола не би създал такава смъртоносна за града тройка.

Отговори
9 3
ДЯДО

ДЯДО

13.11.2020 | 15:23

ТЕЗИ ДВАМАТА ЩЕ СЕ БОРЯТ ЛИ ?

Отговори
6 3
Нетърпимо

Нетърпимо

13.11.2020 | 15:11

Този надмина и КИМ ЧЕН УН !!!!!

Отговори
9 2
Бесен

Бесен

13.11.2020 | 14:52

Отврат! Тоя оцеля,но много други нямаха и няма да имат този късмет. Не затваря да спре заразата,защото не го е еня за народа. Другите държави бъркали. Абе г.алфон,ти къде ще се сравняваш с Германия,Франция...

Отговори
14 3
Бойко,отвори си очите!!!

Бойко,отвори си очите!!!

13.11.2020 | 14:47

Какво да работи бе Бойко.Тоя шапшал не знае кеде се намира.Невестулката ,която я назначихте за областен за благодарност,че фалшифицира изборите помля града и заради нея града и областта е на първо място на глава от населението по разболени от ковид ,а твоя тъпир дреме ,като мисир.А вселенският крадец шефа на партията го прави ежедневно за смях.Как да се спечелят изборите на пролет те питам Бойко.?;!

Отговори
17 2
Дида

Дида

13.11.2020 | 14:35

Явно ковид му е унищожил мозъка! "Излекуваш ги и ги пращаш да работят" Това е запаведта му за хората. Не,всъщност отношението му е вулгарно и цинично! Ние не сме робите му! И как е възможно щадърни лекари да свеждат глава и вместо те да решават като експерти кякво и как да се случва,оставят на диктатора да се гаври с тях. Крайно време е да се напомни на самозабравилия се кой го е избрал и в чиие име трябва да работи! Това,което се случва е срам и позор !

Отговори
16 1
Нетърпимо

Нетърпимо

13.11.2020 | 14:26

Как е възможно две толкова еродирани и кадърни личности с титли като Балтов и Ангелов да се вържат на ТОЯ ..... да му се возят в джипа като чували с картофи и да му позволяват да им говори с такова пренебрежение. Този некадърен, самовлюбен, неграмотен и елементерен пуяк Бойко определено е РЕЗИЛ ЗА БЪЛГААРИЯ!!! Те му говорят за болни и болници, той ги прекъсва с пренебрежение и им говори за пътища??!! Тулуб селски, НО И ТЕ МАЙ СИ ОЛЕКВАТ НА МЯСТОТО !!! и ОТ КОГА бОЙКО ИЗПИСВА ОТ БОЛНИЦИТЕ-като Здравко Димитров например ?!!???

Отговори
14 2
"в къщи"?

"в къщи"?

13.11.2020 | 14:04

Пише се "вкъщи", а не "в къщи"!

Отговори
10 3
Не  се  дразнете

Не се дразнете

13.11.2020 | 14:37

Случва се неволно. Не от незнание.

Отговори
6 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?