Следвайте ни

Предлагат общината да купи 2 000 билета за финала за Купата

viber icon

Община Пловдив да задели 30 000 лева, с които да купи две хиляди билета за финала за националната купа между градския Локомотив и ЦСКА. Това предложи бившият футболен рефер и настоящ общински съветник Атанас Узунов на днешното заседание на местния парламент.  Според идеята му, билетите ще бъдат раздадени на ветерани на клуба, на спортуващите в Детско-юношеската школа и на социално слаби фенове.

Зам.-кметът Илия Кирчев прие предложението като вносител и така парите ще бъдат дадени за билети.

Междувременно градските старейшини отхвърлиха предложението  на Димчо Петров от ВМРО  300 000 лв. от предложеното преразпределение на бюджета да бъдат пренасочени към строителството на новата детска градина в „Южен“.

В крайна сметка актуализацията на бюджета мина с 30 гласа „за“, 9 „против“ и 8 „въздържали се“. Прекроените харчове предвиждат още 580 000 лв. от сумите за погасяването на остатъка от заема на Иван Чомаков да се използват за други разходи.

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

крадец

крадец

25.06.2020 | 16:03

Не да наяде,не са накраде тоя ...Избран да защитава интересите на хората, само мисли как и какво да открадне!

Отговори
7 0
dii

dii

25.06.2020 | 13:01

Аз предлагам общината да купи 30 000 кебапчета и 1000 тарги с бира и да плати на Софи маринова да пее. Тя общинта ще плати. Особено ако беше за Ботев, сам Зико щеше да го предложи. Ще го предложи с типичния си умен и одухотворен поглед, ще посрича и ще помънка малко и готово.

Отговори
9 1
Ко , Не !

Ко , Не !

25.06.2020 | 12:49

Защо Общината да купува билети на ваши фенове ? Ти луд ли си , пии си хапчетата ! Не може ли вашият фен клуб да ги купи тези билети като толкова искаш ! Ай сиктир !

Отговори
10 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?