49
Следвайте ни

Предизборен плакат на неуспял кандидат краси градинката до Пешеходния мост СНИМКИ

viber icon

Голям предизборен плакат на Александър Сиди, който беше водач на листата на „Българските патриоти“ в Пловдив, продължава да агитира избирателите за подкрепа от сградата в градинката до Пешеходния мост. 

Патриотите не успяха да спечелят парламентарните избори, но вероятно се надяват на следващите, затова ликът на Сиди не е свален. Според  Изборния кодекс и общинската наредба в Пловдив агитацията трябва да бъде премахната в срок до една седмица след провеждането на вота. Който не изпълни това изискване, следват санкции. 

Сградата, на която е окачен транспарантът на Сиди, е частна. Разпоредбите за предизборната агитация не важат за частните имоти, така че портретът на водача на Патриотите може да остане пожизнено. 

 

 

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ХА ХА ХА ХА

ХА ХА ХА ХА

09.01.2022 | 17:03

Нека да виси и до 2090 година! Да напомня на поколенията какви айдуци сме имали...

Отговори
8 0
И 100г. Сиди да виси на стената ,все тая.Влизане,вече няма да има.

И 100г. Сиди да виси на стената ,все тая.Влизане,вече няма да има.

09.01.2022 | 13:44

Никога повече няма да видят парламент и на кметските избори ще станат за смях.Едва ли и един общински съветник ще вкарат.Няма го вече Славчо Атанасов да ги носи на гърба си.

Отговори
9 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?