Следвайте ни

Преасфалтираха улица в "Тракия"

viber icon

Приключи реконструкцията на улица „Георги Данчов”, информира кметът на „Тракия” Костадин Димитров след посещение на обекта. 

В рамките на строително-ремонтните дейности бе извършено цялостно преасфалтиране на участък от 4000 квадратни метра от блок 26 до парк „Лаута”. След фрезоването и почистването на пътя бе положен два пласта асфалт, извършен бе ремонт на бордюрите, подменени бяха шахтите.

Улица „Георги Данчов” е един от входовете на парк „Лаута” и с нейното реновиране бе решен проблем, свързан с основния достъп до зелената зона. 

„Изпълнението на капиталовата програма в района върви по график. В момента продължаваме с  ремонтите на тротоарни настилки и изграждането на паркинги в зона А-6”, коментира кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Данъкоплатец

Данъкоплатец

02.07.2020 | 15:50

Браво на жителите на Тракия ,че си плащат данъците ,а те не са малки.С една малка част от тях избраните от Вас на заплата от Вас ,са длъжни да се грижат за заобикалящата Ви инфра структура.

Отговори
2 2
Българан

Българан

02.07.2020 | 14:58

Чудесно! Браво на господин Кмета! Сега остава да довърши Околовръстното на Тракия, Колелото до SPS - a и още няколко по-малки улици и "ТРАКИЯ" ще е НОМЕР ЕДНО!

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?