Следвайте ни

„Празнувай отговорно“ призовава студентите към разумно купонясване

За първи път заради пандемията инициативата на УХТ-Пловдив ще се проведе On-Line

viber icon

Студентският съвет при Университета по хранителни технологии в Пловдив послучай 8 декември и следващите празници през месеца и тази година организира кампанията „Празнувай отговорно“.

Това е седмото издание, което ще призове студентите към разумно поведение и ще насочи вниманието им в никакъв случай да не сядат зад волана след употреба на алкохол или други упойващи вещества.

Кампанията се подкрепя от всички студентски съвети в страната. Тази година заради пандемията от COVID-19 за първи път кампанията се организира On-Line. В интернет ще бъдат разпространени материали, които ще призовават за разумно поведение на пътя. Съвместно с „Пътна полиция“ ще бъде предоставена информация как влияе алкохолът и колко са катастрофите, жертвите и ранените през декември, когато има струпване на много празници.

Нашата цел е да съхраним човешкия живот, защото той е най-голямата ценност, а и в условията на пандемия да напомним, че големите събирания крият рискове и от заразяване с коронавирус, заяви председателят на Студентския съвет в УХТ-Пловдив инж. Иво Финков.

Партньорите на кампанията тази година са: Ректора на Университета по Хранителни технологии гр. Пловдив, проф. д-р Пламен Моллов, както и цялото ръководство, Министерството на младежта и спорта, Пътна полиция Пловдив, Българският младежки червен кръст и Националното представителство на студентските съвети в България.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?