Следвайте ни

Празничен концерт зарадва жителите на „Северен“ СНИМКИ

viber icon

Кметът на „Северен“ Стоян Алексиев организира голямo тържество на сцената в парк „Рибница“ за жителите на района. Публиката бе зарадвана от изявите на прочутия фолклорен танцов състав „Луди млади“ към НЧ „Проф. Кирил Дженев-2018“.Читалището отбеляза за пореден път своя празник, посветен на патрона си.

Освен прекрасните народни танци зрителите се насладиха и на пъстра палитра от разнообразни дейности, предложени от различните школи към читалището.Танцова формация „Мераклии“ изпълни модерни сценични танци, а школата по балет „Силивряк“ представи на публиката изящни балетни изпълнения, от които лъхаше стил и елегантност. Представители от школата по рисуване „Драсканици“ твориха в пространството пред сцената на свободна тематика. Млади таланти от състава по поп и джаз пеене изпълниха популярни хитове.

За доброто настроение на малчуганите се погрижи водещият Васил Караманлиев, който предложи любопитни игри на децата от публиката. За малките почитатели на точните науки бе подготвена математическа викторина.

„Отново се събрахме тук, на обновената сцена в парк „Рибница“. Впечатлен съм от този прекрасен концерт, който представиха талантливите състави и школи към НЧ „Проф. Кирил Дженев-2018“. Нека тези деца и младежи не спират да развиват  своите умения в избраната от тях насока и с желание и устрем да продължават напред“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев.

Зрителите останаха изключително доволни от богатата концертна програма и изразиха надежда, че в бъдеще ги очакват още много културни събития в парк „Рибница“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?