49

Пръскат извънредно срещу комари и кърлежи

Извънредна акция по дезакаризация и дезинсекция срещу възрастни форми на комари ще се извърши на територията на район "Централен" във връзка с предстоящите чествания на 137-ата годишнина от Съединението на България и празник на град Пловдив. Това съобщиха от общинското предприятие „Дезинфекционна станция”.

При благоприятни метеорологични условия, специализираните екипи ще работят в дните 1-ви, 2-ри и 5-ти септември, в часовия диапазон 22:00 – 5:30 часа.

За обработките ще се използват биоцидни препарати, разрешени за употреба от МЗ, в съответната препоръчителна доза и концентрация.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
dimitar

dimitar

30.08.2022 | 05:40

бърза и надеждна банкова кредитна услуга за всички Нашата офшорна банка е международна финансова институция, специализирана в международни споразумения за заеми. Ние предлагаме услуги от 5 000 евро до сума от 5 000 000 евро. Средствата са изплащаеми за период от 1 до максимум 30 години. лихвеният процент е 2,5% на година за всички ваши нужди, свържете се с нас по имейл: [email protected]

Отговори
0 0
Тъ.пня

Тъ.пня

29.08.2022 | 19:59

Да бяха почакали са падне сняг... Тъпня по пловдивски това могат това правят общинските гении..

Отговори
2 0
всеко кметство с канал за да ПОГРЕБЕМ...

всеко кметство с канал за да ПОГРЕБЕМ...

29.08.2022 | 19:25

...след като се е наколодрумил на воля всякоя Майна има право да иде да ПОГРЕБЕ на втори, трети и т.н. "гребен" канал – абе у 'секо кмеЦтво, та да не 'одиме далеко! Расовото КОМАРОВЪДСТВО и Жабешки Бутчета за експорт здравата ша процъфтяват, както и доходната индустрия за производство и пръскане с химически ОТРОВИ НА НАСЕЛЕНИЕТО ОЩЕ ОТ БЕБЕШКАТА КОЛИЧКА та да свикнат, да се пристрастят към отровата (ToxicoDependent!) и да ни търсят за ОЩЕ ОТРОВА

Отговори
1 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?