Следвайте ни

Потрошиха асансьорна врата на пасарелката в „Прослав“

viber icon

Отново посегнаха на асансьорите на пасарелката в пловдивския квартал „Прослав“, научи „Марица“. Този път е счупена врата на една от кабинките. Съвестни граждани са уведомили полицията за случилото се и на място се извършва оглед. Предстои да се установи кой или кои са автори на поредната атака срещу пешеходното съоръжение. 

Посегателствата срещу пасарелката не са едно или две през годините на съществуването й. Асансьорите бяха надраскани и изрисувани с неприлични думи и полови органи, в определен период от време се превърнаха в сметище и тоалетни.

Многократно гамени къртиха лампите в асансьорната кабина, горяха копчетата вътре със запалки и какво ли още не.

Впоследствие бяха сложени камери за видеонаблюдение, но явно и те не могат да спрат вандалите да изливат емоциите си. 

В списъка на "заподозрените" попадат много хора от квартала, тъй като недоволството срещу изграждането на пасарелката бе и продължава да бъде изключително голямо. Провеждаха се протести, организираха се подписки, дори в "Прослав" пристигна Мая Манолова в качеството си на омбудсман. Така или иначе пасарелката остана и продължава да търпи атаки. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Киро

Киро

11.08.2020 | 16:04

Диви опрости селяндури, от скука и простотия ще счупят тъпомера.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?