Следвайте ни

Поредна акция разчисти трошките от улиците в „Западен“

viber icon

Излезли от употреба моторни превозни средства бяха премахнати от улиците на пловдивския район „Западен“. Това е поредна акция, извършена съвместно от отдел „Екология“, общинско предприятие „Паркиране и репатриране“ и служители на Второ РУП.

Общо три моторни превозни средства бяха премахнати от улиците на района. Автомобилите са били паркирани на улиците „Вечерница“, „Бряст“ и „Иван Стефанов Гешов“. На всички возила са били поставени стикери с предупреждение за доброволно премахване от собствениците им. След изтичане на установения срок от 3 месеца от общината са преминали към изпълнение на наредбата за управление на отпадъците. 

„Благодаря на гражданите, които подават сигнали. Разчитаме много на тяхната активност и се надявам и в бъдеще да получаваме обратна връзка. Решени сме да разчистим улиците на „Западен“, за да освободим места за автомобили, които са в движение“, коментира кметът на „Западен“ Димитър Колев. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

смяяях

смяяях

09.06.2021 | 16:24

Само 3 автомобила са премахнали а вдигнаха шум все едно са 300.може ли такъв смяях.И всички ще отчетат дейност.Браво върха сте,мнтого сте работливи всички по велигата

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?