Следвайте ни

Пореден вандалски акт върху сграда на Главната

viber icon

Потребители на социалните мрежи останаха крайно възмутени от поредното посегателство върху фасада на сграда в Пловдив. Този път става въпрос за изцяло реновираното здание на ул. „Патриарх Евтимий“ 1, точно срещу Общината. „Поздравления за „великия“ художник, оставил своя отпечатък върху най-новата ремонтирана сграда на Главната!“, пише с ирония очевидец.

Последва и вълна от неодобрение под въпросния пост. „Тези вандали постоянно драскат, където им падне. Това не е никакво изкуство, трябва виновниците да си понесат последствията“, гласят още част от коментарите. Все пак се намират и защитници на въпросното "изкуство", които твърдят, че това е форма на протест и такава е тенденцията в цял свят. 

„Марица“ припомня, че това не е първият път, в който т.нар. „графитаджии“ посягат на сгради с особена архитектурна и историческа стойност.

Франк Воща

Франк Воща

Сътрудник

Франк Воща е завършил "Журналистика и Връзки с обществеността" в СУ "Св. Климент Охридски". Занимава се професионално с фотография от над 10 години. Работил е в БНТ и редица ПР агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Калоян

Калоян

07.03.2021 | 16:09

Докато няма наказания , така ще е... но с тая съдебна система, чакай...

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?