49

Помогнете! Студентката Димислава има нужда от всеки от нас, за да живее!

Зов за помощ отправиха семейството и близките на 21-годишната Димислава Николова от Хисаря. 

Дими е студентка в ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Българска филология“. Тя страда от тежко онкологично заболяване – Сарком на Юинг. До момента, е провела химиотерапия в Република България, както и консултации с лекари в страната, Република Германия и Република Турция. Предстои й провеждане на лечение в Турция, включващо няколко курса химиотерапия, лъчетерапия и сложна оперативна интервенция. Стойността му възлиза на 135 000 евро, с които Дими и семейството й не разполагат. Първата й химиотерапия в Турция е насрочена за 11.06.2023 г. в клиника „Acibadem“.

Ако имате възможност, моля, помогнете на Дими да се пребори и да има пълноценен живот! Банкова сметка, чрез която бихте могли да го сторите:

ЦКБ АД – клон Карлово

IBAN BG51 CECB 9790 10C2 6135 03 

BIC CECBBGSF

Титуляр ДАНИЕЛА ГАНЧЕВА НИКОЛОВА /Майка на Дими/Прилагаме и нейното лично обръщение към вас.

МАЛКОТО ОТ ТЕБ Е БЕЗЦЕННО ЗА МЕН!

Казвам се Димислава и съм на 21 г. Всичко започна от лека болка в бедрото, която постепенно стана непоносима и се наложи да потърся причината. Поставена ми бе страшна диагноза- „Сарком на Юинг“ /злокачествен рак на костта/. Знаейки, че е много агресивен тумор веднага започнах първия етап от лечението с химиотерапия в България. Оказа се, че вторият етап е още по-важен- операцията. Тъй като това заболяване е изключително рядко и специалисти в тази област няма много, потърсих помощ в чужбина. В Турция ми предложиха надеждно лечение, като запазят костта ми, но сумата за операцията е непосилна за мен и семейството ми...затова моля за вашата подкрепа и помощ за да се справя в тази тежка за мен битка. 

Имах и все още имам цели и мечти в живота си, и нямам намерение да се предам лесно пред коварната болест!!! Моля от сърце за вашата подкрепа, за да я победим заедно! 

Искам да живея, вярвам, че имам още много какво да дам на света! 

Благодаря и прегръщам всеки от вас, бъдете здрави!

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Определение

Определение

05.06.2023 | 14:51

Абе къде е шибаната държава? Защо ще се събират пак пари при положение че има фондове за лечение и в чужбина? Докато не се пристъпи към конфискация на имущество на крадливи политици магистрати и други хайдуци и пренасочване към болни и нуждаещи се,нищо в Кочината няма да се оправи

Отговори
8 1
не само, къде е шибаната държава, а къде е

не само, къде е шибаната държава, а къде е

05.06.2023 | 16:14

шибания ЕС, къде са шибаните умни и красиви, нали сме европейци?

Отговори
1 1
Всъщност, ако тихичко бяхте дарили някой лев

Всъщност, ако тихичко бяхте дарили някой лев

05.06.2023 | 17:33

щеше да е по-човечно. А ако не можете, просто да замълчите.

Отговори
2 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?