49

Положиха първия слой асфалт на южното платно на бул. „Хаджи Димитър“

Първият слой асфалт на южното платно на булевард „Хаджи Димитър“ вече е положен изцяло. След като преди 2 дни изпълнителните на строително-ремонтните дейности от ДЗЗД „Хаджи Димитър“ асфалтираха участъка от улица „Царевец“ до пресечката с „Лерин“, днес бе положена битумизираната баластра и на оставащата част от южното платно – от улица „Лерин“ до Коматевския възел.

„Доволен съм, защото изпълнителите успяха да се възползват от сухото време и да положат първия слой асфалт сега. Предстои да се сложат следващите два слоя – неплътния и плътния асфалт, след което да се отвори за движение южното платно и да се започне работа по северното платно на булеварда“, коментира заместник-кметът по строителство Пламен Райчев, който днес инспектира дейностите заедно с Иван Георгиев, управител на „София асфалт“ и представител на ДЗЗД „Хаджи Димитър“.

Работата по северното платно ще започне след като влезе в сила създадената и одобрена временна организация на движението за новия участък от ремонтните дейности, а напролет по целия булевард ще бъде положен и последния – износващ пласт асфалт.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?