Следвайте ни

Полицията в Пловдив контролира лудото прибиране след празниците

viber icon

През поредицата от почивни дни, пловдивската полиция бе ангажирана с обезпечаването на обществения ред, сигурността и контрола по спазване на противоепидемичните мерки. 

Засилен бе и контролът по пътищата в областта.

През последния  почивен ден, който много от хората ще използват за пътуване до родните си места,  на територията на Пловдив и региона е създадена организация за осигуряване на максимален брой полицейски екипи за подпомагане на трафика на вход-изходите на населените места и по основните пътни артерии за недопускане образуването на колони.

Дейността на униформените е насочена основно към подпомагане и регулиране на движението по пътищата и към контрол над шофьори с рисково поведение, свързано с неправилно изпреварване, неправилни маневри и отнемане на предимство.

В случаи на необходимост при осъществяване на дейностите по контрол на пътното движение екипи на полицията ще се подпомагат от други служители на реда с цел осигуряване на нормален трафик по основните пътни артерии на територията на област Пловдив.

От полицията в града под тепетата съветват шофьорите да тръгнат на път по-рано, тъй като най-сериозно натоварване по пътищата се очаква следобед и привечер.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?