Следвайте ни

Полицията удари барове и дискотеки в Пловдив

viber icon

Ченгета, пожарникари и данъчни нахлуха в нощните заведения и дискотеки в Пловдив. Специализираната акция е поръчана от новия полицейски шеф старши комисар Йордан Рогачев. Само за пет часа, в събота вечер, служителите са проверили 134 увеселителни и питейни заведения, 318 автомобила и 686 души.

Трима непълнолетни са установени в нощни заведения след 22 часа без придружител. За нарушение на Закона за защита от шума в околната среда е съставен един акт и други 10 по общинските наредби за осигуряване на обществения ред.

Спрени са общо 318 моторни превозни средства. Констатирани са 37 нарушения на Закона за движение по пътищата, като в три от случаите водачи са били под въздействие на алкохол или наркотични вещества. Документирани са и други 25 нарушения по Закона за българските документи. Общо служителите са съставили 46 акта и издадели 30 глоби с фиш. С протоколи по Закона за МВР са предупредени 33 лица. Образувани са 5 досъдебни производства, четирима са били задържани с полицейски заповеди.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Цветанка Ризова

13.08.2019 | 16:26

САМО ДА НАМЕРЯ ВРЕМЕ ДА СТЪПЯ В ПЛОВДИВ - ПЪРВАТА МИ РАБОТА ЩЕ Е ДА УВОЛНЯ РОГАЧЕВ. ВТОРАТА - ДА ОТКРИЯ ДВЕ ДИСКОТЕКИ - НА ПЛОЩАДА И НА АЛЬОША.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?