Следвайте ни

Полицията и рокерите в Пловдив заедно в името на пътната безопасност ВИДЕО/СНИМКИ 

viber icon

Обединени в каузата за пътна безопасност 41 мъже с мотори - униформени от пловдивската полиция и рокери от клуб  ,,Vagabonds MC" в града под тепетата, участваха в проект за превенция на тежките катастрофи. 

На кадри, заснети с дрон, се вижда как братята на вятъра изписват с моторите си фигура, изобразяваща сърдечен ритъм, а около тях с включена светлинна сигнализация кръжат полицейски мотори.  

Инициаторите неслучайно са избрали и  броя на участниците, тъй като 41 се сочи като ,,Ангелско число". Фигурата символизира контрола и отговорността, свободата на духа и различието. Цифрите в 41 пък означават служба, преданост и отговорност, изграждане на практични основи и положителни резултати.

Топлото време  изкарва на пътя любители на високите скорости, които обаче си подават ръка в съвместната инициатива и обещават да не поемат рискове. С нестандартната кампания полицията и рокерите в Пловдив дават символично обещание помежду си ЗАЕДНО да ПАЗЯТ ЖИВОТА!

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Дии

Дии

13.05.2021 | 19:11

изписват с моторите си фигура, изобразяваща сърдечен ритъм, а около тях с включена светлинна сигнализация кръжат полицейски мотори. Това някой много умен полицай ще да го е измислил. Това е гениално! Това ще спре катастрофите с мотори. Ще спрат като отрязани с нож. Сега вече моторджиите ще могат да фучат с 200 дори в малките часове, ще могат и да карат на задна гума и всичко това ще е вече безопасно. Благодарение на стария милиционерски шамански ритуал - фигура на сърдечен ритъм плюс магическото обикаляне на полицейски мотори с включена сигнализация дава допълнителни животи на рокерите. Но всичко това само ако полицаите изхранят поне по един резервоар гориво обикаляйки наоколо като мухи над гомно.

Отговори
4 0
Роко Сикишмишев

Роко Сикишмишев

13.05.2021 | 18:26

По-голяма смешка не бях чел! Рокери и пътна безопасност :)

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?