Следвайте ни

Полиция влиза в 3 пловдивски училища за Деня на розовата фланелка

viber icon

Учениците и учители от училище “Никола Вапцаров” ще отбележат днес съвместно с пловдивската полиция Световния ден за борба с тормоза в училище, наричан още Денят на розовата фланелка.

Точно в 10 ч.  120 деца от шестите класове на учебното заведение ще изпишат с телата си посланието “НЕ на ТОРМОЗА”.

Психолог от детска педагогическа стая на Четвърто РУ , униформени служители от районното и представителите на клуб  по бойни изкуства “Да ДАО”  ще изнесат презентация “Заедно срещу насилието”  и ще проведат беседа, свързана с агресията в училище пред възпитаниците на две пловдивски учебни заведения- в 11,25 ч. в арменското училище “Виктория и Крикор Тютюнджиян” и в “Княз Александър I ” – в 12,30 ч..

В беседи и разговори с ученици от шести и седми клас в учебните заведения ще бъдат коментирани  проблемите за тормоза в училище, ще запознаят децата с техните отговорности като участници в този процес, както и какви са законовите последствия, които произтичат от него.

С участието си в кампанията “Заедно срещу насилието” пловдивската полиция  подкрепя родители, учители и деца  в борбата срещу тормоза и агресията сред подрастващите и призовава всички страни да бъдат съпричастни  към този проблем.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?