49

Полицейска обсада на Колежа: Дебнат и арестуват хулигани с дрон

Драконовски мерки за сигурност предприема пловдивската полиция за поредната футболна среща. В 20 часа утре вечер ще се играе мач между отборите на "канарчетата" и ЦСКА-София на Колежа 

Преди, по време и след приключване на двубоя служителите на реда ще се грижат за пътната безопасност и недопускане на хулигански прояви на територията на целия град. Осигурено е засилено присъствие на патрулиращи полицейски екипи, които да реагират незабавно на всеки сигнал за нарушение.  

На изградените КПП-та в района на стадиона ще бъдат извършвани щателни проверки на всички запалянковци, а за да се избегне струпване на желаещите да гледат мача, входовете на спортното съоръжение ще бъдат отворени от 17 часа. 

Униформените няма да допускат фенове  без документ за самоличност, пияни и дрогирани, както и такива с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия. Ако униформените открият забранени предмети, ще последват арести и глоби. Феновете ще бъдат наблюдавани и със специален дроб с лицево разпознаване. 

Създадена е организация привържениците на гостуващия отбор да бъдат посрещани от полицейски служители на км 118 на АМ „Тракия“ и съпроводени по пътя към стадиона.

В тази връзка от 18.00 до 23.00 часа ще бъде спряно изцяло или поетапно движението на коли и автобуси по част от бул. "Източен", също по улиците "Богомил", "Димитър Ризов" и "Варшава". 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 6 оценки
3/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Мамооо.

Мамооо.

22.09.2023 | 20:17

Господа полицаи, арестувайте всички селяни, и стадиона ще остане празен.

Отговори
0 0
Батко

Батко

22.09.2023 | 10:43

С какъв дроБ ще ги наблюдават,бял или черен? Голяма трагедия сте,а и словореда ви-ужас!

Отговори
2 0
Възпитание

Възпитание

21.09.2023 | 23:14

Мнго често се ползва думата килеж, гледайки всичко което се случва тази дума въобще май не е подходяща за това, кажете стадион Ботев за да разберат всички за какво става въпрос, то колежите всички знаят къде са

Отговори
2 1
оросс

оросс

21.09.2023 | 16:28

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами. ------ https://welcome.to/biocom

Отговори
0 2
Кондьо

Кондьо

21.09.2023 | 13:36

Абе, що не спрете движението в целия град или направо го затрийте. То така и така Пловдив натам върви. 29 октомври е близо. Айде, КЪШ !

Отговори
12 6
Ще се научите,феновете,да не трошите по стадионите и да не правите зул

Ще се научите,феновете,да не трошите по стадионите и да не правите зул

21.09.2023 | 17:29

Зулуми!Няма градът да ви плаща милиони за стадиони,вие да се правите на освирепели маймуни.В Германия на мач по 3 ч преди това правят персонална проверка на всеки,фейс-контрол и вадиш всичко от джобовете.Да не говорим,че германците чакат чинно по половин час на опашка,за да си върнат чашата от бирата и да получат 20 евроцента,че са я върнали и ни звук,ни стон-чакат търпеливо и без бутане.

Отговори
6 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?

Към анкетата