Следвайте ни

Показват в панаира най-добрия камион на 2019-а

Футуристични автомивки ще бъдат представени за първи път у нас на изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“ дни след европейската им премиера  в Амстердам. Те са сред новостите на Международния технически панаир, който ще се проведе от днес до 28 септември.  


Единият модел автомивка, който е разработка на водеща европейска компания в бранша, е с пет дизайна. Преимущество  са  иновативните компоненти, като платформа за контрол през мобилни устройства, SMS разплащане, подово измиване и други.  


Вторият  модел е на производител от САЩ.  Съоръжението  представлява тунел от неръждаема стомана. В него са разположени системи, направени с нови технологии и материали. Включени са много функции, което дава възможност за почистване без предварителна подготовка дори при големи обеми и висока скорост.  Авангардните  експонати   са  част от специалното бизнес издание на „Ауто сити Пловдив“. 

Изложбата показва и нови модели леки коли. Сред премиерите е хибридната версия на Honda  CR-V. Задвижването  използва два електрически агрегата, а всеки работи и като електромотор, и като генератор. 


От гамата на  Subaru са моделите XV и Outback, като за последния е предвидена и специална 4Аdventure версия.  Марката Škoda е представена с  хитовите варианти Scala и Kodaiq  с много екстри. Тук е и новият Ford Trucks F-MAX, който получи титлата „Международен камион на годината 2019“.

Гостите на „Ауто сити“ имат възможност да разгледат още четири изложби, представящи иновации от  строителството, електротехниката, електрониката, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, дигиталните и информационните технологии, енергетиката,  екологията, водния сектор  и химическата промишленост. Експозициите на фирми от 34 държави са разположени в Международен панаир-Пловдив.

Мария Петрова

Ръководител екип „бизнес“

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?