71

Пожарникарите са най-горещата валентинка, която всяка дама иска да получи!

Какъв по-добър повод от 14 февруари - Св. Валентин да напомним за горещите сърца на пожарникарите? 

Огнеборецът определено продължава да бъде пламъчето, което предизвиква неугасими огнени стихии в женското сърце и най-вече в женското въображение. Самата професия и същност на пожарникарите ги превръщат в мечтаната страстна валентинка. Предимствата им обаче съвсем не се изчерпват до борбата с огъня. 

Топ 10 причини защо огнеборците са мечтаните половинки: 


1. Те са топ готвачи
Колкото и странно да ви звучи, всеки огнеборец е един Джейми Оливър в дома си. Какво по-хубаво от това да ви приготви вкусна вечеря, а вие да си почивате в приятната му компания и да въздишате от удоволствие. Истината е, че пожарникарите редуват смяна след смяна и заедно с колегите си са като едно голямо семейство. Те си готвят, споделят си болките и радостите, справят се заедно с предизвикателствата на деня. Ето къде се усъвършенстват и кулинарните им умения. 

2. Гледат ви като писано яйце
Определено огнеборците обожават да поемат инициативата – така какво го правят по време на пожари. Свикнали са така и в живота – грижат се за вас като писано яйце, гледат да правят всичко вместо вас. Така вашето единствено задължение е да сте красиви и обичливи. 

3. Сръчни са
Всеки пожарникар е и един перфектен домашен майстор. Може да маже, да ремонтира, да сглобява и какво ли още не. Опитът в работата го е научил да се справя с почти всичко, което може да представлява трудност в семейното гнездо.  

4. Романтични са до припадък, но не обичат свещи
Единственият пожар, който не биха загасили е този в сърцето на половинката си. Напротив, там ще забравят за професията си и ще го оставят да пламти с всичка сила, докато не изпепели и последната преграда към една дълга романтична връзка. Романтичните жестове не са им чужди и често ще се чувствате специална. Все пак трябва да знаете, че не обичат свещи, по-разбираеми причини. Така че, ако ще вечеряте, по-скоро ще е на тъмно. Но това е още по-романтично нали?

5. Палят се бързо, но бързо изтляват
Огнените мъже по презумпция се палят бързо, но им минава за броени секунди. Така че и да ги ядосате до n-та степен, бъдете спокойни и сигурни, че само след миг отново всичко ще е постарому и ще плувате на кораба на огнената любов. 

6. Баща мечта
Отделят внимание и грижи за децата си, повече от останалите татковци, тъй като имат предостатъчно свободно време - работят 24 часа с огромна доза адреналин, а през останалото време разпускат грижовно и търпеливо със семейството си. Все пак работата им показва колко ценен е всеки миг от живота. 

7. Любимци на роднините
Изключително комуникативни са. Трудните житейски изпитания, с които работата им ги среща са ги научили да намират пътя към сърцето на всеки - от дете до възрастен. Общуването с тях ще бъде удоволствие за всички ваши близки и роднини.

8. Супер икономични са
Свикнали са, че дрехите и вещите нямат огромно значение. Защото лесно всичко може да бъде изгубено за миг. Ето защо рядко бихте могли да видите пожарникар, който да изплаща супер скъпо возило или мобилен телефон. Предпочитат да доставят материални удоволствия на онези, които обичат.

9. Те са подвижен GPS
Когато сте с тях не се нуждаете от джи пи es. Познават всяка улица във вашия град и могат да изберат най-краткия маршрут, за да ви отведат до търсения адрес или пък на романтична среща.

10. Като орли
Винаги ще поставят Вас пред себе си. Професионално изкривяване.

Така че мили дами, ако успеете да разпалите огъня на любовта в сърцето на пожарникар, подгответе се за най-страхотната валентинка: неговата всепоглъщаща и страстна любов!

Предимствата, мили дами, достигат до вас с горещата помощ на нежната валентинка Таня Костадинова

 

 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?