46

Пожар лумна в жилищна кооперация в Пловдив, спасиха млад мъж

Пожар пламна на ул. "Братия" в Пловдив в събота следобед, видя репортер на "Марица". Гори вторият етаж от жилищна кооперация.

„На място има три коли. Евакуиран е млад мъж. Причините за пожара още не са установени. Огънят все още не е потушен“ съобщи дежурният от центъра по „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Пловдив.

снимки: Никола Николов

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ТАКА Е ....

ТАКА Е ....

29.01.2023 | 09:57

КАК ДА Е ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯТА НИКОЙ НЕ Е ОТИШЪЛ ДА ВИДИ ТЕ ПРЕПИСВАТ СВОДКАТА НА МВР И ПОЖАРНАТА....ТЪРТЕИТЕ НА МАРИЦА.... В НОЩА НА 18 ЯНУАРИ ПЛАМНА КЪЩА НА АДРЕС ПЛОВДИВ УЛ.ПАНАГЮРИЩЕ № 5.... ГОРКИТЕ МОМЧЕТА ПОЖАРНИКАРИ ПОПИЛЯХА СЕ ОТ РАБОТА...И ТО ЗАЩО ??? ЗАЩОТО ПОЖАРА Е 5-ТИ ПО РЕД И НИКОЙ НЕ СИ МРЪДНА Г.ЪЗА В РАЙОНА И ГОЛЯМА ОБЩИНА ДА ОБЕЗОПАСИ И ЗАТВОРИ ИМОТА... ТОВА СТАВА В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА С/У САНКТ ПЕТЕРЛБУРГ ХОТЕЛА.... СЕГА ТОВА ИЗГОРЯЛО СКЕЛЕ СТЪРЧИ И МИРИШЕ ...ОТВРАТИТЕЛНО...НО ТОВА ЯВНО Е ЦЕЛТА ДА ГО ПРОДАДЕМ НА НАШ ЧОВЕК.....ЗАЩО ПАМНА ТЮТЮНЕВИЯ СКЛАД ВНА УЛ.ОДРИН 8....ЗАЩО ЗАЩОТО ТАКА ИЗИКСВАХА ИНТЕРЕСИТЕ...ЗАЩОТО НЯКОЙ ВЗЕ ПАРИ И ТРЯБВАШЕ ДА СИ ГИ ОЗАКОНИ...СЪЩОТО Е И ТУКА .....МИЗЕРЕН АЛЕКСИЕВ МИЗЕРЕН ЗД.ДИМИТРОВ ТОВА НЕ СА КМЕТОВЕ ТОВА СА СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ПРОСТИ И АЛЧНИ... ДА НЕ ГИ ОСТАВИМ ДА СИ ОТИДАТ БЕЗНАКАЗАНИ......ТРЯБВА ДА ГИ ОГЛЕДАТ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ ДО 10-ТО КОЛЯНО ТЕЗИ КРАДЦИ....

Отговори
3 0
Мария

Мария

28.01.2023 | 16:19

Само да кажа, че информацията е грешна, гори 2 етаж и не е на,, Владивосток", а на" Братия"

Отговори
3 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?