Следвайте ни

Погребват Цеко в Деня на Съединението

viber icon

Стоян Ненчев – Цеко, който издъхна в нощта срещу четвъртък, ще бъде изпратен в последния му път в деня на Съединението – 6 септември, неделя. Погребението ще се състои от 11.00 часа на Драгановите гробища в пловдивския квартал „Кючук Париж“, съобщава в социалните мрежи неговият син Георги Ненчев. 

В поста си той уточнява, че тестът за COVID-19 на починалия Цеко е отрицателен.

Ненчев е постъпил в Спешното отделение на УМБАЛ "Св. Георги" късно вечерта в сряда с висока температура. Дишал трудно и бил много отпаднал. Симптомите наподобявали тези на заразените с коронавирус. За да не бъдат подлагани на риск екипите и пациентите на другите клиники, Ненчев е откаран в интензивното отделение на Инфекциозна. През нощта състоянието му се влошило и въпреки усилията на лекарите, бившият борец издъхнал.    

 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

дии

дии

04.09.2020 | 15:56

Благодаря че ни информирате подробно за бившата Мутра. Ха сега пуснете един очерк, каква добра душа е бил, особено на младини. Или възпейте в ода тази божа кравичка от мутренските години на прехода, обяснете как на мравките път правил.

Отговори
15 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?