Следвайте ни

Подлезът пред гимназия Яворов потъна в кал

viber icon

В навечерието на новата учебна година подлезът пред гимназия Пейо Яворов,  тъне в мръсотия. Мраморната настилка е покрита със засъхнала кал, утъпкана от минувачи. Боклукът е от бурите и дъждовете, които са навявали прах и пясък в тунела.

Изпочупени са и решетките на дъждовните шахти в най-ниската част на стълбището, както и част от луминисцентните лампи. На места е откъртена и мазилката от покрива. От миналогодишното боядисване на стените няма и следа. На всяка педя има надписи и графити, заличени с черна боя. 


 
 
 
 
 

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Същия

Същия

23.08.2019 | 17:23

Подлеза беше чист , докато за Чистота отговаряше едно младо момиче , което миналата годуна напусна. За една фодина време всички подлези по бул.България приличат на WC , а циганките не се виждат никакви.

Отговори
2 1
ПОДЛЕЗ значи идиотизъм

ПОДЛЕЗ значи идиотизъм

23.08.2019 | 16:02

Самата идея да копаеш просто за да прекосиш "страховития СТОЛИЧЕН ТРАФИК НА ЕСК2019" си е идиотизъм. Скъп, прескъп, непотребен и даже пакостен. Иди накарай някой в Бруклин да слезе в ДУПКА, в чорбата, в пикалника, дето те чакат разни, за да . . . пресечеш? Изчакват зелена светлина и - готово. Там долу е мястото за МЕТРО.

Отговори
0 3
проКУРАтурата

проКУРАтурата

23.08.2019 | 15:14

Ральо го не чЕкайте... Няма го. Има да лежи .... От припечеленото...

Отговори
2 3
Иван

Иван

23.08.2019 | 14:57

Така е като няма кмет. Когато г-н Ралев си беше на мястото подлеза се поддържаше, ама сега оная заместничката само заплата взима, очите и не можем да видим из квартала. Той ще си дойде скоро и ще го оправи.

Отговори
3 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?