Следвайте ни

Почва се! Разкопават бул. „Христо Ботев“ за нови тръби

viber icon

Голямото разкопаване в района на Централа гара започва. Утре в 11 часа кметът на Пловдив Здравко Димитров и управителят на ВиК ЕООД - Пловдив Спартак Николов ще направят първа копка на локалното платно на бул. "Христо Ботев", с което ще стартира мащабен ремонт. Това е първият етап от реализирането на проекта, който е на стойност 7,8 млн. лв.

Предвидено е главният канализационен колектор да се измести. Ще се изгражда и нов водопровод по булевардите „Хр. Ботев“, част от Коматевско шосе и бул. “Копривщица. 

След полагането на тръбите на трите трасета ще бъде положен нов асфалт. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Марто

Марто

20.04.2021 | 06:30

Марицааа, Марица... Ами информирайте ни кога ще свърши тази чудесия, коя приближена фирма ще строи и т.н. Егати новината...

Отговори
3 1
Потърпевши

Потърпевши

20.04.2021 | 00:19

От ул."Тракия" до бул."Хр. Ботев" няма отводнителна канализация! При обилен валеж се образуват големи локви! Мазетата на блока в този участък /ул."Христо Станчев"5 / се пълнят с вода! Опасяваме се, че това се отразява на основите на блока!Необходимо е да се вземат спешни мерки!

Отговори
5 0
Нали

Нали

19.04.2021 | 23:46

Густу майнааааа, редакцията на Марица ще си има вече канализация! Няма да им се налага да клякат в малката кабинка с дупка, на двора!

Отговори
5 1
Kykyreq

Kykyreq

19.04.2021 | 17:26

Longora dal zapoved

Отговори
3 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?