44

Почина 95-годишната баба, пребита зверски в Пловдив

Магистратите оставиха Дачев в ареста

Издъхнала е 95-годишната старица, която бе пребита до състояние на кома от своя внук Иван Дачев. Това съобщи в съдебната зала наблюдаващият прокурор по делото Нено Димов.

 

Припомняме, че грозните сцени се разиграли в жилището на бабата Гена Кръстева. Според обвинението, Дачев, който е бивш полицай и протестър, живял при нея от около три месеца. Често имали конфликти, но те не стигали до нищо друго освен обиди и замеряне с предмети. Преди два дни обаче напрежението ескалирало. Дачев удрял трудноподвижната жена и я довел до безпомощност. След това отишъл в стаята си. На следващата сутрин дошла помощницата, която полагала грижи за пенсионерката и се шокирала от видяното. Бабата била неподвижна, с кръв по устата и дрехите.

 

Попитала какво се случва, но Дачев казал, че паднала от леглото. Помощницата не повярвала и се обадила на тел. 112. След това внукът бил арестуван.

 

В съдебната зала той заяви, че съжалява и че си изпуснал нервите. Той бе доведен с белезници от съдебните охранители, като през цялото време криеше лицето си и не позволяваше на представителите на медиите да го снимат.

 

Съдът реши да го остави за постоянно в ареста. Най-тежката може да бъде обжалвано. Предвид настъпилата смърт, предстои обвинението към Дачев да бъде преквалифицирано. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Стефка Ебанчева

Стефка Ебанчева

16.12.2022 | 20:22

Баща му, печалният кмет на Община "Марица" Запрян Дачев, ще го оправи. Натрупа несметни богатства по време на кметуването си, но въпреки сериозните данни никоя компетентна служба не пожела да провери необяснимото му и фантастично забогатяване. Влезе в Общината с една десетгогишна таратайка и панелна гарсониера на първия етаж в "Гагарин", а излезе с имоти по магистрала "Тракия", палат в Трилистник, апартаменти в Пловдив и кеш за три живота. Та сега ще поразвърже кесията и ще го оправи.

Отговори
6 0
Четирилистник

Четирилистник

16.12.2022 | 18:45

Не крият никак даже оооооосраните си чиййййфутски заднициии Просто мълчат като ооооосрани

Отговори
4 0
Трилистник

Трилистник

16.12.2022 | 18:35

Защо криете, че това е синът на Запрян Дачев - бившият кмет на Община Марица???

Отговори
9 0
Така е

Така е

16.12.2022 | 18:18

Един млад трудоспособен 95 годишен трудов организъм напусна нашите трудови редици Брутния ни Национален Продукт доход и износ ще пострадат жестоко На нейните крехки млади рамене се крепеше цялата ни икономика Язък Фал На ви сега Шенген

Отговори
1 14

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?